סדרת הרצאות בנושא - מאתגרים את הסדר הפוליטי: תנועות חברתיות ומחאות המוניות

מרכז דניאל אברהם מארגן לאורך השנה סדרת הרצאות זום בינלאומית, בהשתתפותם של חוקרים מובילים ממדינות שונות, תחת הכותרת: מאתגרים את הסדר הפוליטי: תנועות חברתיות ומחאות המוניות

17 דצמבר 2020

המרכז מארגן לאורך השנה סדרת הרצאות זום בינלאומית, בהשתתפותם של חוקרים מובילים ממדינות שונות, תחת הכותרת:

מאתגרים את הסדר הפוליטי: תנועות חברתיות ומחאות המוניות

Challenging the Political Order: Social Movements and Mass Protests

כל אירוע בנוי במתכונת של יו"ר ומנחה מסגל אוניברסיטת תל אביב, מרצה בולט מחו"ל, ומגיב או מגיבה מסגל האוניברסיטה. המדינות והאזורים שבהם עוסקת הסדרה הם: ארה"ב, דרום אמריקה, מזרח אירופה, מערב אירופה, עיראק ואיראן.

הסדרה מתקיימת בשיתוף פעולה עם המרכז לחקר ארה"ב, המכון לחקר רוסיה ומזרח אירופה ע"ש קמינגס, המכון ללימודים אירופיים ע"ש מוריס א' קוריאל, מרכז אליאנס ללימודים איראניים והתכנית ללימודים אירופיים.

סדרה זו החלה כבר למעשה עם מפגש ראשון בנושא תנועות השמאל והבחירות האמריקאיות ומפגש שני שעסק בנושא החוקה החדשה של צ'ילה. מוזמנים למפגש הבא:

Savonarola Under the Shadow of St. Peter: Radicalism and Protest in Early Modern Rome

לסדרת ההרצאות המלאה - לחץ כאן

להרשמה לרשימת התפוצה של המרכז- לחץ כאן